SEGÍTÜNK: +36204594435

Melyik hővédő ablakfóliát válasszam?

Ebből a bejegyzésből ilyen kérdésre kaphatsz választ: melyik fóliát válaszd, hogyan kell az adott fóliákat felrakni és hogyan kell leszedni ...

Melyik d-c-fix hővédő ablakfóliát válasszam?

Ebből a bejegyzésből sok kérdésre kaphatsz választ.

Olyan vásárlóink véleményét osztjuk meg Veled, akik több fóliát is vásároltak, így össze tudták őket hasonlítani.

Ebből a videóból megtudod...

Vásárlói vélemények

PIROSKA A TETŐTERÉBE KERESETT MEGOLDÁST A NAGY MELEG ELLEN, ÍGY A VILÁGOSABB SONNENSCHUTZ 45%  ÉS A TÖNUNG STATIKUS HŐVÉDŐ ABLAKFÓLIÁT VÁSÁROLTA NÁLUNK. OLVASD EL A VISSAJELZÉSÉT.

Két tetőtéri a világossal, 3 a sötéttel, 1 hagyományos (függőleges) szintén sötéttel (keleti oldal) lett fóliázva. Még van 2 pici ablak a nyugati oldalon, ezekre még nem volt időm. Kb. 10m x 7m, azaz 70 m2 az egész ház padlástere körbe ablakokkal. 

Az elsőnél kisebbre vágtam, ahogy a használati utasításban volt. Pikk-pakk fel is raktam.

 Aztán a többit kicsit nagyobbra vágtam, hogy ne maradjon a szélén világos csík. No, innen jött a szenvedés…. Ha a tetején megcsúsztam 1mm-t a végén már nem fértem el..Mindenkinek ajánlom, hogy tartsa be az használati utasítást, akkor nem lesz baj.

A maradékokat felhasználom a kisebb ablakokra. kb. 7-10 °C fokkal hűvösebb lett a tetőtérben. Az északi oldalon talán elég lesz a világosabb fólia, mert csak reggel kap egy kis EK-i fényt. Így világos marad a tetőtér.

TIBOR A FÜRDŐSZOBA ÉS A TETŐTÉR ABLAKÁRA KERESETT FÓLIÁT. PIROSKÁHOZ HASONLÓAN SZINTÉN A VILÁGOSABB SONNENSCHUTZ 45% STATIKUS HŐVÉDŐ ABLAKFÓLIÁT ÉS A TÖNUNGOT VÁLASZTOTTA.

A Tönung hővédő fólia tetőtéri ferde ablakra került felhelyezésre. Jelentősen csökkent a nap hősugárzó ereje, az addig felmelegedett bútorok hőmérséklete csökkent és a hőérzet is jelentősen kellemesebb.

A Sonnenschutz STATIC hővédő fólia függőleges fürdőablakra került felhelyezésre. Legszembetűnőbb változás, hogy a nap által sütött járólap már nem melegszik fel. Ez egy dupla üveges, csak kívül opálos és kissé domború mintás. A fólia belülre a síküvegre került felhelyezésre.

Mindkettő stabilan helyezkedik el az ablaküvegen.A fóliákat egyszerű volt felhelyezni.    

A sikeres fóliázás 3 titka

Minőségi alapanyag

Jó minőségű alapanyagot a foliasjuci.hu webáruházból tudsz beszerezni

Megfelelő Eszköz

Ne spórolj az eszközökön! A simító a LEGFONTOSABB eszköz! Hallottam már vásárlóimtól a bankártya, jégkaparó, ablaklehúzó, habkártya használatát. Ne kockáztass, a nem megfelelő eszköz tönkreteheti a fóliát!

Megfelelő technika

Nézd meg online oktatásainkat, vásárlói tapasztalainkat és ötleteinket, hogy a legjobban elsajátísd a megfelelő techinkát, amivel az otthonszépítés igazán egy jó móka lesz!

KÉPZÉSEK

Sarkok élek online oktatás
No more posts to show

Üdvözöllek az Otthonszépítők oldalán!

Kérlek, add meg a felhasználó nevedet és jelszavadat a belépéshez!